Boris

Boris, een kruising Rottweiler/Herder en Boxer is geboren op 6-6-2000.

Op 26 december gebeurt er iets wat vooral zijn leven compleet om zal gooien: Het is zaterdag 26 december, 2e kerstdag 2009. We zitten gezellig na van het kerstdiner met familie. Boris en Rocky krijgen wat mot, we trekken ze uit elkaar, zeker op 2e kerstdag wordt er niet geruzied! We zien dat Boris hinkt en laten hem rustig op het kleed liggen.

Zondag 27 december 2009:

Boris hinkt nog steeds en het is te zien dat hij pijn aan zijn rechter voorpoot heeft. We vertrouwen het niet en ondanks dat het weekend is maken we een afspraak bij de dierenarts. Daar wordt naar de poot gekeken en tja.. er is geen bijt wond te zien, het lijkt meer een ontsteking, gebroken was het volgens de dierenarts niet. Wel is raar dat dit na een schermutseling naar boven komt, maar jah.. er gebeuren wel vreemdere dingen.

Boris krijgt een spuit met pijnstiller en antibiotica. We krijgen nog de tip mee om zijn poot om de paar uur te koelen met ijs (is die sneeuw troep toch nog ergens goed voor!) en het advies om de dag erna toch nog even bij onze eigen dierenarts langs te gaan voor foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog Stats

  • 1.920 hits
%d bloggers liken dit: